Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az általunk forgalmazott, hálózatok tervezésében, építésében, karbantartásában, és akár a felhasználói problémák orvoslásában a távközlés területén.
A telekommunikációs és az informatikai hálózati megoldások, valamint a biztonságtechnika területein egyaránt fordulhat hozzánk, úgy mint:

  • egy vagy több telephelyes call szerver megoldások
  • contact center és számítógépes hálózaton keresztül történő telefonálás
  • telefonrendszerek kiépítése és karbantartása
  • VoIP, VoWiFi, DECT rendszerek kiépítése és karbantartása
  • aktív és passzív eszközök
  • biztonságtechnikai megoldások

Ehhez olyan gyártók termékeit használjuk, mint az Alcatel-Lucent, 2N, Panasonic, UNV, 2N. Rendszereink rézalapú és optikai kábellel megfelelnek valamennyi szabványnak.
Emellett Rack szekrények, hálózati eszközök, végkészülékek és optikai eszközök állnak ügyfeleink rendelkezésére az üzemeltetés és üzemben tartás során.
A garanciaidőn belül és azon túl megbízható támogatást nyújtunk, hosszú távú együttműködésekre törekszünk ügyfeleinkkel.

Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel, mely során a folyamatos rendszerfejlesztésre teszünk javaslatokat a gyártói újdonságokat is bevonva.
Segítséget nyújtunk a rendszerek optimális kihasználásához felhasználói és üzemeltetői oktatásainkon.
Igény szerinti reakcióidőt és rendelkezésre állást biztosítunk ügyfeleink számára rugalmas szerződéseinken keresztül a zavartalan működésért.
Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy együttműködő gyártóink termékeit a legmagasabb szinten ismerjék az Ön minél magasabb szintű kiszolgálásának érdekében.
Gondoskodunk a folyamatos szoftverfrissítésekről, hogy a szolgáltatásaink színvonalát a lehető legmagasabb elvárásoknak megfelelve biztosítsuk.